Individuele rondreis Bali – reizen op maat

Bali reizen | Vakantie Bali | Rondreizen Bali | Bouwstenen Bali

Lees hier alles over individuele reizen naar Bali en tref de benodigde informatie voor úw rondreis door Bali. Een heerlijk eiland met de meest prachtige stranden, dat is Bali. Buiten de stranden is er nog veel meer te zien en te doen op het godeneiland, zo is er prachtige natuur, bijzondere cultuur en een overweldigende onderwaterwereld. Het eiland is niet groot waardoor er op een prettige manier rondgereisd kan worden. Daarnaast is het een perfect eiland voor een eerste kennismaking met Azië, vanwege de vriendelijke bevolking en omdat het eiland reeds redelijk ontwikkeld is.  Puur Azië stelt uw individuele rondreis volledig op maat en naar uw wensen samen. Onze Bali reizen kunt u tevens uitstekend combineren met een reis naar de andere eilanden van Indonesië.

Bekijk onze voorbeeldreizen Bali.

Rondreis Bali, informatie over reizen door Bali

Een vakantie naar Bali is een absolute must! Onbeschrijflijk groene rijstterrassen, betoverende Hindoe tempelceremonies, fascinerende dansvoorstellingen, lange stranden en uiterst vriendelijke bevolking, dat omschrijft het godeneiland het beste. Het grotendeels hindoeïstische Bali is klein, maar absoluut de moeite waard voor een rondreis. Hotels variëren van backpackerhostels waar het feesten nooit stopt op Zuid-Bali tot vredige retraites in de weelderige bergen in de binnenlanden van Bali.

Aan de zuidkust treft u voornamelijk de bekende badplaatsen, als Sanur, Kuta, Legian, Seminyak en Nusa Dua. Gelegen in het binnenland vindt u het culturele centrum, Ubud. Deze plaats is voornamelijk gericht op de opmerkelijke en rijke Balinese cultuur en mag u niet missen tijdens uw Bali vakantie. U kunt in deze omgeving vele activiteiten ondernemen, zoals het bijwonen van een dansvoorstelling, een kookcursus volgen, fietsen en raften. Een bezoekje aan Monkey Forest mag niet ontbreken tijdens uw verblijf in Ubud. U treft hier vele goede restaurants, cafés, kunstgaleries en creatieve en artistieke winkeltjes. In het oosten van Bali vindt u de belangrijkste tempel van Bali, de moedertempel Pura Besakih. Met een beetje geluk kunt u hier een Hindoeïstische ceremonie bijwonen. Ook het prachtige waterpaleis Tirta Gangga op Oost-Bali is een must tijdens uw rondreis. Rijdt u in dit gebied langs de prachtige rijstterrassen, welke zelfs geroemd worden door de Chinezen vanwege de kundige bouw. Reist u naar het noorden dan komt u in een rustiger strandgebied, u kunt verblijven in Lovina of in het nog rustigere Pemuteran. Ook op Noord-Bali is nog voldoende te beleven, gaat u ’s ochtends vroeg de zee op met een lokale visserman voor het spotten van wilde dolfijnen of ga snorkelen/duiken bij de meest prachtige koraaltuinen bij het eilandje Menjangan.

Kortom, ook Bali heeft meer dan genoeg te bieden om een prachtige vakantie door te brengen! In overleg met u stelt Puur Azië uw Bali vakantie volledig naar wens samen!

Voorbeeldreizen Bali

Hoogtepunten van Indonesië

, , ,

Welke highlights mag u niet missen tijdens de vakantie naar Indonesië? Puur Azië maakt het u makkelijk met onze rondreis langs dé hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali.

Familiereis Java en Bali

, , , ,

Tijdens deze familiereis wordt u over het groene Java gevoerd, daarna naar Bali waar u in Ubud verblijft en tot slot naar het relaxte eilandje Nusa Lembongan.

Het beste van Bali

, , ,

U bezoekt u in rustig tempo het beste van godeneiland Bali; de culturele hoogtepunten, de prachtige natuur en de heerlijke stranden.

Yogareis Villa Flow Bali

, ,

Met maar enkele kamers, een gezond menu en heerlijke yogalessen heeft Villa Flow alle ingrediënten om momenten te creëren die u levenslang bij blijven.

Ayurveda, Yoga en Relaxation bij Zen Resort Bali

, ,

Genesteld in een tropische tuin is Zen Resort Bali een holistisch en wellness oord waar u heerlijk kunt relaxen. Geniet hier van authentieke Ayurvedische spabehandelingen

Relaxen in weelde bij The Amala op Bali

, ,

Het idee achter The Amala is simpel: het creëren van de perfecte Wellness retraite, rustig gelegen in het hart van Bali’s exclusieve Seminyak regio.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan