Project Description

Individuele rondreis West-Maleisië:

Even tot rust in The Banjaran

Het is tijd om alle zorgen, onrust en stress achter u te laten en weer helemaal op te laden. Voor u hebben wij The Banjaran Hotsprings Retreat geselecteerd als basis van uw retraite of wellness break in Maleisië. The Banjaran is gelegen op 2 uur rijden van Kuala Lumpur en het ligt in een schitterende omgeving. Het is werkelijk adembenemend en zo rustgevend dat u hier wel zou willen blijven. The Banjaran is alleen toegankelijk voor gasten vanaf 12 jaar en ouder. Een verblijf bij The Banjaran is een absolute aanrader tijdens uw rondreis door Maleisië.

Een waar paradijs

The Banjaran ligt in een dal omgeven door 260 miljoen jaar oude kalkstenen rotsformaties, regenwoud, thermale baden, natuurlijke grotten en verschillende watervallen. Een waar paradijs tijdens uw reis door Maleisië, ontwikkeld om u weer kennis te laten maken met uzelf op ‘therapeutische’ basis.

Tuin- en watervilla’s

U verblijft in één van de tuin- en watervilla’s die in het resort aanwezig zijn. The Banjaran omarmt de omgeving door een ontspannen en rustige sfeer te creëren. Beide villatypes zijn riant opgezet, het hoeft u hier aan niets te ontbreken, ‘a home away from home’. U heeft een patio met een privé zwembad en jacuzzi volledig gevuld met geothermisch verwarmd water uit de warmwaterbron. Een butlerservice, dagelijkse yoga- en retraite activiteiten en een scala aan films zijn inclusief.

Er zijn verschillende thermale baden waarin u een duik kunt nemen, maak een wandeling door de jungle of neem even tijd voor uzelf en zoek verlichting in de meditatie grot. Ook vindt u een natuurlijke stoomgrot die is voorzien van thermaal kristalhelder water voor een natuurlijk sauna-effect om te kalmeren, ontspannen en ontgiften. De ijsgrot verbetert de bloedcirculatie, verlaagt de bloeddruk en versterkt het zenuwstelsel. En natuurlijk mogen een fitnesscentrum en luxueuze spa niet ontbreken, waar u de keuze heeft uit meer dan 40 Aziatische holistische behandelingen.

Samen met u vullen wij graag uw retraite tijdens uw rondreis door Maleisië in, volledig op basis van uw wensen en behoeften. Een programma van 2 tot 21 dagen behoort geheel tot de mogelijkheden.

Bovenstaande voorbeeldreis geeft u een idee van wat er mogelijk is tijdens een rondreis door Maleisië en is bedoeld als suggestie en ter inspiratie. Prijs is op aanvraag en afhankelijk van reisperiode, aantal reizigers, reisduur, enz. Wilt u de reis inkorten, verlengen of meerdere bouwstenen in één Maleisië rondreis combineren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij stellen uw vakantie naar Maleisië met veel plezier volledig samen op basis van uw wensen en behoeften en geven u hierin een passend advies. Geen vakantie is hetzelfde! Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan