Individuele rondreizen

Puur Azië biedt u individuele rondreizen op maat naar de bestemmingen: Indonesië, MaleisiëSri LankaThailand en Vietnam.

Voor verre reizen naar onze bestemmingen zijn we speciaal voor u op zoek naar bezienswaardigheden buiten de gebaande paden, bijzondere reisroutes die niet voor de hand liggen en leuke, bijzondere, kleinschalige accommodaties die meerwaarde bieden aan uw rondreis naar Azië. Of u nu op zoek bent naar natuur, cultuur of strand, het kan allemaal voor u worden samengesteld in uw rondreis naar Azië! Wilt u meerdere bestemmingen in één rondreis combineren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij stellen uw individuele rondreis volledig op maat samen op basis van uw wensen en behoeften en geven hierin een passend advies. Geen rondreis is hetzelfde!

Weet u al wat u wilt? Geef ons uw wensen en ideeën door en wij sturen u een reisvoorstel op maat. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem gerust contact met ons op. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk hieronder al onze individuele rondreizen per bestemming.

Bestemmingen

Sri Lanka reizen

Sri Lanka reizen

Als je zegt ‘veelzijdigheid’, dan zeg je Sri Lanka! Sri Lanka biedt haar gasten een mix van magische tempels, gevarieerde landschappen, een rijke historie, een smakelijke keuken en adembenemende stranden.

Indonesië reizen

Indonesië reizen

Een land dat bestaat uit zoveel verschillende culturen, mensen, dieren, gewoontes en natuur dat het lijkt alsof honderden verschillende landen samengesmolten zijn in één.