Bestemmingen

Of u nou helemaal nieuw bent met de bestemming Azië of dat u al vaker reizen naar Azië hebt gemaakt, Puur Azië neemt al het werk voor u uit handen en zorgt voor een onvergetelijke reis naar Azië, keer op keer.

Puur Azië biedt u verre reizen naar de volgende bestemmingen:

Voor verre reizen naar deze landen zijn wij altijd voor u op zoek naar bezienswaardigheden buiten de gebaande paden, bijzondere reisroutes die niet voor de hand liggen en leuke, bijzondere, kleinschalige accommodaties die meerwaarde bieden aan uw rondreis naar Azië.

U zult versteld staan van de gastvrijheid en diversiteit in Azië. Of u nu op zoek bent naar natuur, cultuur of strand, het kan allemaal voor u worden samengesteld in uw rondreis naar Azië!

Wilt u meerdere landen in één reis combineren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij stellen uw rondreis volledig samen op basis van uw wensen en behoeften en geven hierin een passend advies. Geen rondreis is hetzelfde!

Neemt u gerust een kijkje bij onze voorbeeldreizen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat!

Bestemmingen

Sri Lanka reizen

Sri Lanka reizen

Als je zegt ‘veelzijdigheid’, dan zeg je Sri Lanka! Sri Lanka biedt haar gasten een mix van magische tempels, gevarieerde landschappen, een rijke historie, een smakelijke keuken en adembenemende stranden.

Lees meer over Sri Lanka
Indonesië reizen

Indonesië reizen

Een land dat bestaat uit zoveel verschillende culturen, mensen, dieren, gewoontes en natuur dat het lijkt alsof honderden verschillende landen samengesmolten zijn in één.

Lees meer over Indonesië
Maleisië reizen

Maleisië reizen

Een veelzijdig land dat bestaat uit twee afzonderlijke delen die gescheiden worden door de Zuid-Chinese Zee. Een land van historische steden, weelderige jungle, paradijselijke bounty-eilanden en een smeltkroes van culturen en religies.

Lees meer over Maleisië
Thailand reizen

Thailand reizen

Het land van de glimlach met haar vriendelijke en gastvrije bevolking. Een combinatie van prachtige tempels, gevarieerd landschap, heerlijke Thaise keuken en mooie stranden.

Lees meer over Thailand
Vietnam reizen

Vietnam reizen

Een verrassend vakantieland, dat is Vietnam! Een land van spectaculaire natuurlijke schoonheid en culturele diversiteit, van dynamische metropolen en bergdorpen, Vietnam is zowel exotisch als boeiend.

Lees meer over Vietnam
Familiereizen

Familiereizen

Verre reizen maken met kinderen? Niets is mooier dan een avontuurlijke rondreis met uw gezin te maken door Azië. Een hele belevenis, u maakt herinneringen voor het leven!

Lees meer over familiereizen

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan