Puur Actief

Duiken bij de mooiste duikstekken ter wereld in Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam of Sri Lanka? Het beklimmen van de vulkaan Gunung Batur op Bali? Of een beklimming van Adam’s Peak in Sri Lanka? Puur Azië regelt uw droomreis! Uw ervaring staat voorop. Tijdens uw individuele rondreis Azië wordt u begeleid door lokale gidsen die de gebieden op hun duimpje kennen en uw vakantie naar Azië onvergetelijk maken!

Hieronder treft u diverse reismogelijkheden. Wij bespreken graag uw wensen met u voor een passend reisvoorstel. Geen rondreis is hetzelfde. De voorbeeldreizen geven u slechts een idee van wat er mogelijk is tijdens uw rondreis en zijn bedoeld als suggestie en ter inspiratie. Wij stellen uw individuele rondreis Azië met veel plezier volledig samen op basis van uw wensen en behoeften.

“Wij maken uw actieve rondreis door Azië onvergetelijk!”

Voorbeeldreizen

Familiereis Vietnam

, ,

Tijdens deze familiereis verkent u de bruisende hoofdstad Hanoi, kayakt u in Ha Long Bay, bezoekt u de grotten van Phong Nha NP en geniet u aan het strand van Hoi An.

Familiereis Singapore & West-Maleisië

, , ,

Tijdens deze familiereis verkent u wereldsteden Singapore en Kuala Lumpur, bewandelt u de canopy walk in de jungle van Taman Negara en geniet u aan het strand van Langkawi.

Familiereis Thailand

, ,

Tijdens deze familiereis komt u oog in oog met roze dolfijnen en leert u over de interessante Thaise cultuur, om tot slot te genieten aan het strand van Koh Samui.

Familiereis Java en Bali

, , , ,

Tijdens deze familiereis wordt u over het groene Java gevoerd, daarna naar Bali waar u in Ubud verblijft en tot slot naar het relaxte eilandje Nusa Lembongan.

Familiereis Sri Lanka

, , ,

Beste reisperiode: april t/m oktober. Op vakantie naar Sri Lanka met de kids? Sri Lanka is bij uitstek dé bestemming voor een gezinsreis en een eerste kennismaking met Azië.

Duiken Sipadan & Mabul

, , , ,

De Semporna Archipel is een van de beste duikstekken ter wereld. Maar ook de niet-duiker kan er heerlijk chillen aan het strand en snorkelen naar hartenlust!

Grotten van Mulu & Headhunters’ Trail

, , ,

In Mulu treft u vele natuurlijke wonderen op een klein oppervlak. De Headhunters’ Trail is genoemd naar krijgers in de Kayan oorlog die de route in vroeger tijden gebruikten.

Eilandhoppen & duiken langs de oostkust

, , ,

Idyllische bounty eilandjes staan u te wachten wanneer u gaat eilandhoppen langs de oostkust van West-Maleisië. Bedekt met jungle, witte stranden en kristalheldere zee.

Formule 1 Grand Prix Singapore

, ,

Bent u gek van Formule 1 en wilt u dit graag combineren met een stedentrip Singapore, dan is dit de reis voor u! In september vindt de Grand Prix in Singapore plaats.

Luxe golfvakantie, cultuur & natuur

, , ,

Sri Lanka heeft slechts drie 18-holes golfbanen,welke absoluut de moeite waard zijn te bespelen. U gaat golfen en bezoekt de bezienswaardigheden.

Avontuurlijk Oost Java

, ,

De minst dichtbevolkte Javaanse provincie is Oost-Java. Het is een wilde regio met duizelingwekkende bergtoppen, rokende vulkanen en ongerepte plaatjes.

Trekking Mount Rinjani

, ,

Gunung Rinjani is een actieve vulkaan op Lombok, Indonesië. De top is verbazingwekkend en heilig voor Hindoes en de Sasaks.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan