Individuele rondreis Java – reizen op maat

Java reizen | Rondreizen Java | Bouwstenen Java

Lees hier alles over individuele reizen naar Java en tref de benodigde informatie voor úw rondreis Java. Het eiland van het koloniale verleden, dat is wat u zult treffen tijdens uw rondreis Java. Buiten de interessante geschiedenis treft u op Java tevens prachtige natuur, bestaande uit jungle en vulkanen, en de meest belangrijke tempels van Indonesië, de Borobudur en Prambanen. Naar onze mening is een bezoek aan Java een absolute must wanneer u een rondreis Indonesië gaat maken. Puur Azië stelt uw individuele rondreis Java volledig op maat en naar uw wensen samen. Onze Java reizen kunt u tevens uitstekend combineren met een reis naar de andere eilanden van Indonesië.

Vraag reisvoorstel aan

Voorbeeldreizen Java

Rondreis Java, informatie over reizen door Java

Java, het eiland in Indonesie van de gigantische steden, de fascinerende natuurlijke schoonheid en diepgaande tradities in kunst, dans en spiritualiteit. Java is maar liefst drie keer groter dan Nederland. Bijzonder aan een rondreis Java is dat er nog veel herinneringen terug te vinden zijn uit de Nederlands koloniale tijd. Buiten de steden treft u op Java betoverende landschappen; kleurrijke rijstvelden, theevelden, rivieren, met dichte jungle bedekte heuvels en meer dan 40 vulkanen.

Java, het eiland van cultuur en natuur in Indonesie

Bezoek de steden Jakarta met het oude centrum Batavia met vele herinneringen aan de Nederlands koloniale tijd, Bandung met rondom de theevelden en de gezellige studentenstad Yogyakarta tijdens uw rondreis Java. Een absoluut hoogtepunt van uw rondreis over Java is de Borobudur, het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld, gelegen op zo’n 40 km van Yogyakarta. Sinds 1991 staat dit monument op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook het Prambanan tempelcomplex is een bezoek waard tijdens uw rondreis Java, dit is de grootste hindoetempel van Indonesië. Op Oost-Java mag u vulkaan de Bromo niet missen, een adembenemend maanlandschap van surrealistische schoonheid. Prachtig hier is de zonsopkomst, wanneer de kleuren het meest indrukwekkend zijn. Of spendeert u uw rondreis Java toch liever weg van de massa? Bezoek dan de Ijen vulkaan in het oosten van Java. Dit gebied is dicht bebost en herbergt koffieplantages. Als u hierheen gaat tijdens uw rondreis Indonesië moet u absoluut de wandeling doen naar het spectaculaire kratermeer. Met de prachtige vergezichten en het koele klimaat kunt u hier prima een paar dagen met uw hoofd in de wolken vertoeven! Ga van de gebaande paden af en ontdek het echte Java tijdens uw rondreis Indonesie.

Rondreis Java Bali tips

Java en Bali worden vaak gecombineerd in een rondreis Indonesie. Vanaf Java kunt u per ferry de korte oversteek maken naar Bali. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een rondreis Java Sumatra te maken en de hoogtepunten van Indonesie te bezoeken. Puur Azië organiseert uw rondreis Java graag voor u!

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan