Individuele rondreis Bali – reizen op maat

Bali reizen | Rondreizen Bali | Bouwstenen Bali

Lees hier alles over individuele reizen naar Bali en tref de benodigde informatie voor úw rondreis Bali. Bali is een heerlijk eiland met de meest prachtige stranden. Behalve de stranden is er nog veel meer te zien en te doen op Bali, zo is er prachtige natuur, bijzondere cultuur en een overweldigende onderwaterwereld. Het eiland is niet groot waardoor er op een prettige manier rondgereisd kan worden op Bali. Daarnaast is het een perfect eiland voor een eerste kennismaking met Azië, vanwege de vriendelijke bevolking en omdat Bali al redelijk ontwikkeld is. Puur Azië stelt uw rondreis Bali volledig op maat en naar uw wensen samen. Onze Bali reizen kunt u tevens uitstekend combineren met een reis naar de andere eilanden van Indonesië.

Vraag reisvoorstel aan

Voorbeeldreizen Bali

Rondreis Bali, informatie over reizen door Bali

Een rondreis Bali is een absolute must! Onbeschrijflijk groene rijstterrassen, betoverende Hindoe tempelceremonies, fascinerende dansvoorstellingen, lange stranden en uiterst vriendelijke bevolking, dat omschrijft het godeneiland Bali het beste. Het grotendeels hindoeïstische eiland is klein, maar absoluut de moeite waard voor een rondreis Bali. Hotels variëren van backpackerhostels waar het feesten nooit stopt op Zuid-Bali tot vredige retraites in de weelderige bergen in de binnenlanden van Bali.

Rondreis Bali met privéchauffeur

Bali is een klein eiland, maar er is heel veel te zien.Een rondreis Bali met privéchauffeur is heel fijn, want dat maakt het reizen op Bali extra comfortabel. Aan de zuidkust treft u voornamelijk de bekende badplaatsen, als Sanur, Kuta, Legian, Seminyak en Nusa Dua. Gelegen in het binnenland vindt u het culturele centrum, Ubud. Deze plaats is voornamelijk gericht op de opmerkelijke en rijke Balinese cultuur en mag u niet missen tijdens uw rondreis Bali. U kunt in deze omgeving vele activiteiten ondernemen, zoals het bijwonen van een dansvoorstelling, een kookcursus volgen, fietsen en raften. Een bezoekje aan Monkey Forest mag niet ontbreken tijdens uw verblijf in Ubud. U treft hier vele goede restaurants, cafés, kunstgaleries en creatieve en artistieke winkeltjes. In het oosten van Bali vindt u de belangrijkste tempel van Bali, de moedertempel Pura Besakih. Met een beetje geluk kunt u hier een Hindoeïstische ceremonie bijwonen. Ook het prachtige waterpaleis Tirta Gangga op Oost-Bali is een must tijdens uw rondreis Bali. Rijdt u in dit gebied langs de prachtige rijstterrassen, welke zelfs geroemd worden door de Chinezen vanwege de kundige bouw. Reist u naar het noorden dan komt u in een rustiger strandgebied, u kunt verblijven in Lovina of in het nog rustigere Pemuteran. Ook op Noord-Bali is nog voldoende te beleven, gaat u ’s ochtends vroeg de zee op met een lokale visserman voor het spotten van wilde dolfijnen of ga snorkelen/duiken bij de meest prachtige koraaltuinen bij het eilandje Menjangan. Een rondreis Bali is onvergetelijk.

Rondreis Bali Java

Bali heeft meer dan genoeg te bieden voor een prachtige rondreis, maar een rondreis Bali Java is ook een aanrader! Wilt u een rondreis Bali met kinderen maken? Puur Azië biedt ook familiereizen naar Bali aan voor een rondreis Bali met uw gezin. In overleg met u stelt Puur Azië uw rondreis Bali volledig naar wens samen!

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan