Familiereizen

Op rondreis met het gezin door Azië? Niets is mooier dan samen met uw kinderen de wereld te verkennen tijdens een rondreis door Indonesië, Maleisië, Thailand of Sri Lanka. Als specialist in maatwerk reizen organiseren we regelmatig gezinsreizen en verre reizen met kinderen. Daarom heeft Puur Azië een uitgebreid aanbod in familiereizen. Puur Azië stelt uw individuele rondreis volledig op maat en naar uw wensen samen. Bij het samenstellen van de verre reizen met kinderen houden we extra rekening met belangrijke zaken als kindvriendelijke hotels, reisafstanden, leuke en avontuurlijke activiteiten en uiteraard ook met de persoonlijke wensen van u en die van uw kinderen zodat uw gezinsreis door Azië onvergetelijk wordt.

Weet u al wat u wilt? Geef ons uw wensen en ideeën door en wij sturen u een reisvoorstel op maat. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem gerust contact met ons op. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk hieronder al onze familiereizen.

Familiereizen Indonesië, Sri Lanka, Maleisië of Thailand - Puur Azië
Familiereizen Maleisië, Sri Lanka, Indonesië of Thailand - Puur Azië
Familiereizen Sri Lanka, Indonesië, Maleisië of Thailand - Puur Azië

Familiereizen

Familiereis Thailand

, , ,

Tijdens deze familiereis komt u oog in oog met roze dolfijnen en leert u over de interessante Thaise cultuur, om tot slot te genieten aan het strand van Koh Samui.

Familiereis Java en Bali

, , , ,

Tijdens deze familiereis wordt u over het groene Java gevoerd, daarna naar Bali waar u in Ubud verblijft en tot slot naar het relaxte eilandje Nusa Lembongan.

Familiereis Sri Lanka

, , ,

Beste reisperiode: april t/m oktober. Op vakantie naar Sri Lanka met de kids? Sri Lanka is bij uitstek dé bestemming voor een gezinsreis en een eerste kennismaking met Azië.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan