Familiereizen

Verre reizen maken met kinderen? Niets is mooier een rondreis met uw gezin te maken naar Indonesië, Maleisië, Thailand, Vietnam of Sri Lanka. Als specialist in maatwerk reizen organiseren we met grote regelmaat rondreizen voor gezinnen en verre reizen met kinderen en beschikt Puur Azië over een uitgebreid aanbod in familiereizen. Puur Azië stelt uw individuele rondreis volledig op maat en naar uw wensen samen. Bij het samenstellen van de verre reizen met kinderen houden we extra rekening met belangrijke zaken als kindvriendelijke hotels, reisafstanden, leuke en avontuurlijke activiteiten, budget en uiteraard ook met de persoonlijke wensen van u en die van uw kinderen zodat uw rondreis met kinderen door Azië onvergetelijk wordt.

Vraag reisvoorstel aan

Weet u al wat u wilt? Geef ons uw wensen en ideeën door en wij sturen u een reisvoorstel op maat. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem gerust contact met ons op. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk hieronder al onze familiereizen.

Familiereizen

Familiereis Vietnam

, ,

Tijdens deze familiereis verkent u de bruisende hoofdstad Hanoi, kayakt u in Ha Long Bay, bezoekt u de grotten van Phong Nha NP en geniet u aan het strand van Hoi An.

Familiereis Singapore & West-Maleisië

, , ,

Tijdens deze familiereis verkent u wereldsteden Singapore en Kuala Lumpur, bewandelt u de canopy walk in de jungle van Taman Negara en geniet u aan het strand van Langkawi.

Familiereis Thailand

, ,

Tijdens deze familiereis komt u oog in oog met roze dolfijnen en leert u over de interessante Thaise cultuur, om tot slot te genieten aan het strand van Koh Samui.

Familiereis Java en Bali

, , , ,

Tijdens deze familiereis wordt u over het groene Java gevoerd, daarna naar Bali waar u in Ubud verblijft en tot slot naar het relaxte eilandje Nusa Lembongan.

Familiereis Sri Lanka

, , ,

Beste reisperiode: april t/m oktober. Op vakantie naar Sri Lanka met de kids? Sri Lanka is bij uitstek dé bestemming voor een gezinsreis en een eerste kennismaking met Azië.

Familiereizen Indonesië, Sri Lanka, Maleisië of Thailand - Puur Azië
Familiereizen Maleisië, Sri Lanka, Indonesië of Thailand - Puur Azië
Familiereizen Sri Lanka, Indonesië, Maleisië of Thailand - Puur Azië

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan