Individuele rondreis Thailand – reizen op maat

Thailand reizen | Rondreizen Thailand | Bouwstenen Thailand

Lees hier alles over individuele reizen naar Thailand en tref de benodigde informatie voor úw rondreis Thailand. Een rondreis Thailand laat u kennis maken met de natuurlijke rijkdommen van het land. Een rondreis Thailand biedt een combinatie van prachtige tempels, gevarieerd landschap, heerlijke Thaise keuken en mooie stranden. Thailand staat bekend als het land van de glimlach door de vriendelijke en gastvrije bevolking. Door het tropische klimaat kan Thailand het gehele jaar uitstekend bezocht worden. Puur Azië regelt uw reis van A tot Z voor u, wij stellen uw rondreis Thailand volledig op maat en naar uw wensen samen!

Lees meer over Centraal ThailandNoord-Thailand, Oost-Thailand en Zuid-Thailand.

Vraag reisvoorstel aan

Weet u al wat u wilt? Geef ons uw wensen en ideeën door en wij sturen u een reisvoorstel op maat. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem gerust contact met ons op. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk hieronder al onze voorbeeldreizen Thailand.

Voorbeeldreizen Thailand

Rondreis Thailand,
informatie over reizen door Centraal Thailand

Lees hier alles over individuele reizen naar Centraal Thailand en tref de benodigde informatie voor úw rondreis door Centraal Thailand. Centraal Thailand is het culturele hart van het land en hier bevindt zich ook Bangkok, de bruisende hoofdstad van Thailand. De drie belangrijkste bezienswaardigheden in het historische centrum van Bangkok zijn Wat Phra Kaew, de Grand Palace en Wat Pho. De drijvende markten rondom Bangkok mag u niet missen tijdens uw rondreis Thailand. Ayutthaya is een voormalige hoofdstad van Thailand, de historische stad Ayutthaya staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Eeuwenoude tempels en paleizen liggen verspreid in de historische stad. Kanchanaburi is een stad waar de twee rivieren Kwai Noi en Kwai Yai samenkomen. Kanchanaburi staat vooral bekend om haar beroemde spoorbrug die gebouwd is als onderdeel van de Dodenspoorlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. De brug is bekend van de speelfilm “The Bridge on the River Kwai”. Bekende badplaatsen in deze omgeving zijn Hua Hin en Cha’am, fijn om even tot rust te komen tijdens uw rondreis Thailand.

Rondreis Thailand,
informatie over reizen door Noord-Thailand

Lees alles over individuele reizen naar Noord-Thailand. U treft hier de benodigde informatie voor uw rondreis door Noord-Thailand. Het noorden van Thailand biedt schilderachtig landschap met bergen en groene valleien. Chiang Mai is de toegangspoort tot het noorden. De stad staat bol van cultuur, mooie tempels en uitbundige festivals en de perfecte uitvalsbasis voor reizen door Thailand. Elke avond is er een levendige avondmarkt in de stad welke u zeker niet mag missen. Een indrukwekkende boeddhistische tempel net buiten Chiang Mai is Wat Phratat Doi Suthep. De tempel geeft een prachtig uitzicht over Chiang Mai en omgeving. Een rondreis door het noorden van Thailand is een combinatie van actief en cultuur met magische tempels en vredige plattelandsdorpen. In het noorden zijn verschillende olifantenopvangcentra te vinden waar u de dieren kunt observeren in een natuurlijke omgeving. Sukothai is een voormalige hoofdstad van Thailand met historische bezienswaardigheden in de stad zoals ruïnes en monumenten. Chiang Rai is een goede vertrekplaats voor tochten naar de jungle of de ‘Gouden driehoek’. Hier vormt de grote Mekong rivier de grens tussen Thailand, Laos en Myanmar. In Chiang Rai zijn de bijzondere witte tempels van Wat Rong Khun te vinden. In Noord-Thailand leven verschillende bergvolkeren zoals de Lisu en Lanna. De bergvolkeren hebben hun eigen gewoontes, taal, klederdracht en spirituele tradities, waar u getuige van kunt zijn tijdens uw rondreis door Noord-Thailand.

Rondreis Thailand,
informatie over reizen door Oost-Thailand

Lees hier alles over individuele reizen naar Oost-Thailand en tref de benodigde informatie voor úw rondreis door  Oost-Thailand. Het oosten van Thailand is de meest onbekende regio van het land maar zeker de moeite waard om heen te reizen. Deze regio van Thailand heeft veel historische bezienswaardigheden en tempelcomplexen uit het Khmer tijdperk. Isaan is de noordoostelijke regio van Thailand, hier worden de noordelijke en oostelijke grenzen met Laos gevormd door de Mekong rivier. Er zijn diverse ruïnes van de Khmer tempels te vinden, zoals de Phanom Rung en Phimai. Khao Yai National Park is het oudste en grootste moessonwoud van Azië en het staat op