Puur Wellness

Een yoga les op het strand tijdens uw rondreis Sri Lanka? Genieten van een heerlijke massage tijdens uw rondreis Bali. Of een detox programma in Maleisië of Thailand? Even helemaal tot jezelf komen, dat staat voorop. Hieronder treft u diverse reismogelijkheden. Wij bespreken graag uw wensen met u voor een passend reisvoorstel. Geen rondreis is hetzelfde! De voorbeeldreizen geven u slechts een idee van wat er mogelijk is en zijn bedoeld als suggestie en ter inspiratie. Wij stellen uw individuele rondreis Azië met veel plezier volledig samen op basis van uw wensen en behoeften.

“Even helemaal tot jezelf komen”

Voorbeeldreizen

Relax & Renew bij Kamalaya Koh Samui

,

Een 5* Welness Sanctuary & Holistic Spa. Rust, groei en ontwikkeling van de geest staan er centraal. Kamalaya is een retraite voor gasten vanaf 12 jaar en ouder.

Exclusieve luxe bij het Pangkor Laut Resort

, , ,

Verblijf in een exclusief, luxe resort op een privé-eiland, met het award-winnende Spa Village Pangkor Laut. Afgelegen baaitjes en prachtige stranden treft u in dit stukje paradijs.

Even tot rust in The Banjaran

, ,

Het is tijd om alle zorgen, onrust en stress achter u te laten en weer op te laden. De omgeving is adembenemend en zo rustgevend dat u hier wel zou willen blijven.

Yogareis Villa Flow Bali

, ,

Met maar enkele kamers, een gezond menu en heerlijke yogalessen heeft Villa Flow alle ingrediënten om momenten te creëren die u levenslang bij blijven.

Ayurveda, Yoga en Relaxation bij Zen Resort Bali

, ,

Genesteld in een tropische tuin is Zen Resort Bali een holistisch en wellness oord waar u heerlijk kunt relaxen. Geniet hier van authentieke Ayurvedische spabehandelingen

Relaxen in weelde bij The Amala op Bali

, ,

Het idee achter The Amala is simpel: het creëren van de perfecte Wellness retraite, rustig gelegen in het hart van Bali’s exclusieve Seminyak regio.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan