Individuele rondreis Sumatra – reizen op maat

Sumatra reizen | Rondreizen Sumatra | Bouwstenen Sumatra

Lees hier alles over individuele reizen naar Sumatra en tref de benodigde informatie voor úw rondreis Sumatra. Een reis naar Sumatra is een afwisseling van indrukwekkende flora en fauna en nog authentieke cultuur. De bezienswaardigheden van Sumatra zijn uiteraard de orang-oetans in de jungles en de traditionele dorpjes. Dan is Sumatra the place to be voor u! Puur Azië stelt uw individuele rondreis naar Sumatra volledig op maat en naar uw wensen samen. Onze Sumatra reizen kunt u tevens uitstekend combineren met een rondreis Bali Java of combineer een rondreis Sumatra en Maleisie.

Vraag reisvoorstel aan

Voorbeeldreizen Sumatra

Hoogtepunten van Indonesië

, , ,

Welke highlights mag u niet missen tijdens de vakantie naar Indonesië? Puur Azië maakt het u makkelijk met onze rondreis langs dé hoogtepunten van Sumatra, Java en Bali.

Het beste van Sumatra

, , ,

Droomt u van een rondreis door een wereld van groene jungles, een ontmoeting met de Orang-Oetan en traditionele dorpjes? Dan is het eiland Sumatra the place to be voor u!

Huwelijksreis Indonesië & Maleisië combinatie

, , ,

Op zoek naar een huwelijksreis? U heeft hier dé honeymoon gevonden! Tijdens deze bijzondere rondreis combineert u de jungle van Sumatra met West-Maleisië.

Jungle, Orang-Oetans en Olifanten op Sumatra

, ,

Het Gunung Leuser Nationaal Park staat vermeld op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Maak kennis met de jungle en enkele bijzondere bewoners.

Rondreis Sumatra, informatie over reizen door Sumatra

Sumatra is het meest westelijk gelegen Indonesische eiland en heeft vele vulkanen, kratermeren, ongerepte tropische regenwouden en een diversiteit aan stammen en bevolkingsgroepen.

Sumatra bezienswaardigheden

Sumatra heeft veel bezienswaardigheden. Een hoogtepunt tijdens een rondreis Sumatra is absoluut het Gunung Leuser Nationaal Park, waar nog wilde orang-oetans leven. Vanuit het dorpje Bukit Lawang kunt u prachtige trekkings en wandelingen maken door de jungle en is de kans groot dat u oog in oog komt te staan met een orang-oetans op Sumatra. Als u een reis naar Sumatra maakt, mag ook een bezoek aan het Tobameer niet ontbreken, dit is het diepste meer ter wereld en is ontstaan na uitbarsting van de Toba vulkaan vele duizenden jaren geleden. In dit gebied leven de vriendelijke Batakkers. U verblijft op het eilandje Samosir, waar u heerlijk per bromfiets het eiland kunt verkennen. Geniet van het schilderachtige landschap, ingesloten door weelderige vulkanische bergen, rijstvelden en het overweldigende Tobameer. In de vriendelijke dorpjes ziet u kerkjes en graven in de traditionele Batak architectuur. Nog geen genoeg van dit bijzondere eiland? Breid uw rondreis Sumatra uit en reis verder oostelijk, meer van het gebaande pad af maar waar ook nog voldoende te beleven is!

Rondreis Sumatra Java Bali of Maleisie?

Leuk aan Sumatra is dat er nog geen massa toerisme is, een unieke ervaring dus! Omdat het eiland niet ver van Maleisië ligt kunt u een reis naar het eiland ook uitstekend combineren met een rondreis West-Maleisië, maar uiteraard kunt u ook verder vliegen naar één van de andere Indonesische eilanden. Combineer bijvoorbeeld een rondreis Sumatra, Bali en Java. In overleg met u organiseert Puur Azië uw rondreis Sumatra volledig naar wens!

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan