Over Puur Azië

Bij Puur Azië reist u samen met uw eigen gezelschap naar het land van uw keuze: Maleisië, Indonesië, Sri Lanka, Vietnam of Thailand. Wij nemen alles voor u uit handen en maken een passend reisvoorstel aan de hand van uw wensen en behoeften. Puur Azië is altijd op zoek naar iets bijzonders voor u, een route buiten de gebaande paden, speciale bezienswaardigheden of een sfeervolle authentieke accommodatie.

Puur Azië werkt samen met lokale partners zodat we snel kunnen schakelen en de meest gunstige prijs kunnen bieden. Daarnaast heeft Puur Azië een eigen vluchtensysteem waarmee we altijd op zoek kunnen naar de meest gunstige vlucht voor uw reisroute en deze vrijblijvend en kosteloos voor u in optie kunnen plaatsen.

Achter Puur Azië staat Rosalie Huisenga. Zij laat u graag kennismaken met de schoonheid van Azië. Zelf is ze al na haar eerste bezoek verliefd geworden op dit werelddeel. Elke reis zal dan ook met liefde voor u worden samengesteld.

Waarom Puur Azië?

  • Uitgebreide kennis van en persoonlijke ervaring met de aangeboden bestemmingen.
  • Bezienswaardigheden buiten de gebaande paden.
  • Bijzondere reisroutes die niet voor de hand liggen.
  • Leuke, bijzondere, kleinschalige accommodaties die meerwaarde bieden aan uw reis.

 ‘Gefascineerd door (verre) reizen, het kon dan ook niet anders of haar toeristische opleiding was een feit. Na een aantal buitenlandse ervaringen maakte ze haar eerste Aziatische reis en wist ze het zeker; hier moet ik nog een keer terugkomen! Meerdere reizen volgden en de liefde voor Azië bleef bestaan. Na vele jaren gewerkt te hebben in de reiswereld leek het dan ook vanzelfsprekend voor Rosalie om haar eigen ervaringen en hechte band met het gebied in een eigen bedrijf te gieten om het zo beter over te kunnen brengen naar de klant, u dus. Overal staat ze voor open en niets is te gek.’