Individuele rondreis Lombok & de Kleine Sunda Eilanden – reizen op maat

Lombok & de Kleine Sunda Eilanden reizen | Rondreizen Lombok & de Kleine Sunda Eilanden | Bouwstenen Lombok & de Kleine Sunda Eilanden

Lees hier alles over individuele reizen naar Lombok & de Kleine Sunda Eilanden en tref de benodigde informatie voor úw rondreis Lombok & de Kleine Sunda Eilanden. Bent u op zoek naar een minder toeristisch gebied in Indonesië, met prachtige onderwaterwereld, rijke cultuur en een ontmoeting met een heuse Komodo varaan? Dan is dit de bestemming voor u! Op Flores staat u een waar avontuur te wachten. Lombok is daarentegen weer uitstekend te combineren met Bali. Puur Azië stelt uw individuele rondreis naar Lombok & de Kleine Sunda Eilanden volledig op maat en naar uw wensen samen. Onze Lombok & de Kleine Sunda Eilanden reizen kunt u tevens uitstekend combineren met een reis naar de andere eilanden van Indonesië.

Vraag reisvoorstel aan

Voorbeeldreizen Lombok & de Kleine Sunda Eilanden

Rondreis Lombok & de Kleine Sunda Eilanden,
informatie over reizen door Lombok & de Kleine Sunda Eilanden

Als u ooit gedroomd heeft van poeder witte zandstranden, azuurblauwe zee en verscholen traditionele dorpjes, dan is een rondreis Lombok en de Kleine Sunda Eilanden een droom! Hier liggen eilanden die weelderig en jungle-groen zijn in het noorden en meer savanne-achtig in het zuiden en daar tussenin treft u ’s werelds beste duikstekken, grenzeloos surfen en prachtig gekleurde vulkanische meren. Hier kunt u tevens kennis maken met ’s wereld grootste hagedis: de Komodo varaan!

Cultuur Lombok en Kleine Sunda eilanden

De culturele diversiteit in dit gebied is ongeëvenaard in vergelijking tot de rest van Indonesië en daarom absoluut de moeite waard tijdens een rondreis Indonesië. Zo zijn Lombok en Sumbawa voornamelijk Islamitisch, gevolgd door katholiek Flores, terwijl de overige eilanden grotendeels Protestants zijn. Door heel het gebied gedijen animistische rituelen en de traditionele stammen naast de minaretten, tempels en kapellen.

Rondreizen Lombok

De verleidelijke Gili eilanden zijn vanaf Bali eenvoudig bereikbaar en hier vertoeft dan ook het bulk van de bezoekers aan dit gebied, tezamen met de rest van Lombok en zijn erboven uit torende vulkaan Gunung Rinjani. Diegenen met een honger naar avontuurlijke reizen trekken verder naar het oosten, naar Flores. U kunt hier een boottocht maken naar Komodo en Rinca waar u oog in oog komt te staan met een heuse Komodo varaan! Reis vervolgens verder oostelijk, waar nog weinig toeristen te vinden zijn, waar een rondreis nog uitdagend is, maar tegelijkertijd ook ongelofelijk de moeite waard is! Bezoek hier de Kelimutu vulkaan, met zijn drie verbazingwekkende kratermeren met elk een andere kleur. Snorkelen en duiken bij de meest prachtige koraalriffen rondom de Gili eilanden en het Komodo Nationaal Park is een absolute aanrader tijdens uw rondreis Lombok en de Kleine Sunda Eilanden.

Rondreis Lombok en Bali

Een rondreis over Lombok en de Kleine Sunda Eilanden is uitstekend te combineren met een rondreis Bali. In overleg met u stelt Puur Azië uw rondreis over Lombok en de Kleine Sunda Eilanden volledig naar wens samen!

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan