Puur Cultuur

Naar de top van de Petronas Towers tijdens uw rondreis West-Maleisië? Een homestay en kookcursus op Sri Lanka? Kennismaken met de koppensnellers van Sarawak op Borneo? Of naar het wonderschone bouwwerk de Borobudur op Java? Puur Azië verzorgt het voor u! Uw ervaring staat voorop. Tijdens uw individuele rondreis Azië wordt u begeleid door lokale gidsen die de gebieden op hun duimpje kennen en uw rondreis naar Azië onvergetelijk maken!

Hieronder treft u diverse reismogelijkheden. Wij bespreken graag uw wensen met u voor een passend reisvoorstel. Geen rondreis is hetzelfde! De voorbeeldreizen geven u slechts een idee van wat er mogelijk is en zijn bedoeld als suggestie en ter inspiratie. Wij stellen uw individuele rondreis Azië met veel plezier volledig samen op basis van uw wensen en behoeften.

“Tijdens uw reis wordt u
begeleid door lokale gidsen”

Voorbeeldreizen

Hoogtepunten van Vietnam

,

Welke highlights mag u niet missen tijdens de vakantie naar Vietnam? Puur Azië maakt het u makkelijk met onze rondreis langs dé hoogtepunten van Vietnam.

Hoogtepunten van Thailand

,

Welke highlights mag u niet missen tijdens de vakantie naar Thailand? Puur Azië maakt het u makkelijk met onze rondreis langs dé hoogtepunten van Thailand.

Het beste van Bali

, , ,

U bezoekt u in rustig tempo het beste van godeneiland Bali; de culturele hoogtepunten, de prachtige natuur en de heerlijke stranden.

Het beste van Sumatra

, , ,

Droomt u van een rondreis door een wereld van groene jungles, een ontmoeting met de Orang-Oetan en traditionele dorpjes? Dan is het eiland Sumatra the place to be voor u!

Lombok Compleet

, , ,

Lange tijd werd Lombok overschaduwd door buureiland Bali. Maar bent u juist op zoek naar iets anders, maak dan een rondreis over Lombok!

Het beste van Sri Lanka

, ,

Beste reisperiode : november t/m maart. U bezoekt u in rustig tempo de culturele hoogtepunten, de prachtige natuur en de heerlijke stranden van Sri Lanka.

Highlights van Sri Lanka & de Malediven

, , ,

Beste reisperiode : november t/m maart. U bezoekt in korte tijd de belangrijkste bezienswaardigheden van Sri Lanka en sluit uw vakantie af aan het strand van de Malediven.

Koppensnellers en Iban longhouses in Batang Ai

, , ,

De Iban; oorspronkelijke bewoners van Sarawak en vroeger berucht als koppensnellers. Als u geïnteresseerd bent in de Iban cultuur, dan wordt de moeite rijkelijk beloond!

Luxe golfvakantie, cultuur & natuur

, , ,

Sri Lanka heeft slechts drie 18-holes golfbanen,welke absoluut de moeite waard zijn te bespelen. U gaat golfen en bezoekt de bezienswaardigheden.

Het kloppende hart van de Javaanse cultuur

, ,

Als Jakarta Java’s financiële kracht is, is Yogyakarta de ziel. Ontdek de bezienswaardigheden in Yogyakarta en omgeving, waaronder Borobudur en Prambanan!

Juwelen van Tana Toraja

, ,

Een reis naar Tana Toraja op Sulawesi voelt als een reallife culturele documentaire. Uitvoerig geschilderde huizen met bootvormige daken liggen tussen rijstterrassen.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan