Individuele rondreis Maleisië – reizen op maat

Maleisië reizen | Rondreizen Maleisië | Bouwstenen Maleisië

Lees hier alles over individuele reizen naar Maleisië en tref de benodigde informatie voor uw rondreis Maleisië. Een rondreis Maleisië biedt u twee werelden in één! Aan de ene kant vindt u West-Maleisië met haar culturele hoogtepunten, lange zandstranden, azuurblauwe zee en schitterende theeplantages voor lange wandelingen. Aan de andere kant vindt u Maleisisch Borneo, het derde grootste eiland ter wereld. Een exotische bestemming en ondanks dat u in Maleisisch Borneo, net als in West-Maleisie, kunt genieten van zon, zee en strand, is dit deel van Maleisië het meeste in trek bij de actieve en avontuurlijke reiziger. En voor de jungle en dierenliefhebbers een waar paradijs, op zoek naar de orang oetans in Maleisie!

Via onderstaande links treft u meer informatie per gebied in Maleisie, maar uiteraard kunt u de beide delen ook combineren in één prachtige rondreis Maleisie.

Weet u al wat u wilt? Geef ons uw wensen en ideeën door en wij sturen u een reisvoorstel op maat. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem gerust contact met ons op. Eerst inspiratie opdoen? Bekijk hieronder al onze voorbeelden van reizen in Maleisië.

Voorbeeldreizen Maleisië