Project omschrijving

Individuele rondreis Indonesië:

Witte stranden en turquoise zee

Gili eilanden

Stel u voor, drie kleine woestijneilanden bedekt met witte zandstranden en kokosnootpalmen liggend aan de turquoise zee: de Gili’s zijn een waar paradijs! De eilanden zijn populair en tegenwoordig direct bereikbaar per speedboot vanaf Bali. Er zijn veel leuke en hippe hotelletjes. Een bezoek aan de Gili eilanden is absolute aanrader tijdens uw rondreis door Indonesië!

Bekijk hieronder reisroute en prijsindicatie.

Route rondreis Lombok: Gili Trawangan

Dag 1 – Aankomst Gili Trawangan

U reist vanaf het vaste land van Lombok of vanaf Bali per boot naar Gili Trawangan.

De aantrekkingskracht van de Gili eilanden is niet moeilijk te begrijpen, de eilanden zijn sereen en er zijn geen gemotoriseerde voertuigen. Ook de prachtige koraalriffen vol met rifhaaien, roggen en vriendelijke schildpadden trekken aan. Of zijn het toch de strandbungalows, langgerekte witte zandstranden en de vriendelijke locals? Elk van deze pareltjes, gelegen voor de kust van noordwest Lombok, heeft zijn eigen speciale karakter. Gili Trawangan is het meest bezochte eiland, er zijn veel restaurants, barretjes en stijlvolle hotels. Gili Air ligt het dichtstbij het vasteland en heeft nog het meest lokale karakter, maar ook de perfecte mix van drukte en rust. Gili Meno is het middelste en kleinste eiland. U kunt hier genieten van een simpel en relaxed eilandverblijf. Het lokale vervoermiddel is een cidomo, oftewel paard en wagen.

In plaats van Gili Trawangan kunt u er ook voor kiezen om op een van de andere Gili eilanden te verblijven, bijvoorbeeld Gili Air of Gili Meno.

Overnachting in The Beach House Resort, inclusief ontbijt

Dag 2 / dag 4 – Gili Trawangan

Deze dagen zijn ter vrije besteding. Bij de eilanden kunt u geweldig snorkelen en duiken. Er is veel en een gevarieerd zeeleven. Buiten de ‘gewone’ schildpadden en rifhaaien is er veel microleven te vinden zoals zeepaardjes en schaaldieren. Rond volle maan verschijnen er papegaaivissen, terwijl in andere periodes in het jaar mantaroggen voorbij zweven. Op alle drie de eilanden zijn goede duikscholen te vinden. Als u van duiken/snorkelen houdt zijn de Gili eilanden een absolute must tijdens uw rondreis door Indonesië. Andere activiteiten zijn surfen en fietsen. De ‘strip’ is een lieflijk zandpad waaraan hotels en kleine restaurantjes liggen met prachtig uitzicht op de turquoise zee.

Overnachtingen in The Beach House Resort, inclusief ontbijt

Dag 5 – Vertrek Gili Trawangan

U wordt vandaag per boot naar het vaste land van Lombok of Bali gebracht. U wordt vervolgens naar de luchthaven gebracht of vervolgt u uw rondreis over Lombok of Bali. Einde van een heerlijk strandverblijf!

Prijsindicatie

De prijs voor deze reis is op aanvraag.

Inbegrepen: alle hotelovernachtingen, vermelde maaltijden, vermelde (boot)transfers

Niet inbegrepen: vliegtickets, eventuele marine park conservatie fees, optionele activiteiten, entreegelden bezienswaardigheden, eventuele camera/video fees, fooien, persoonlijke uitgaven, overige maaltijden.

Let op: de hierboven genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen en het aantal personen waarmee u reist, kan het tarief voor vervoer en verblijf soms lager of hoger uitvallen.

Vraag hier deze rondreis aan en ontvang de juiste reissom voor uw reisperiode en reisgezelschap!

Bootjes Gili Trawangan - individuele rondreis Lombok - Puur Azië
Huisje Gili Trawangan - individuele rondreis Lombok - Puur Azië
Onderwaterwereld Gili Trawangan - individuele rondreis Lombok - Puur Azië

Bovenstaande voorbeeldreis geeft u een idee van wat er mogelijk is tijdens een rondreis naar Gili Trawangan en is bedoeld als suggestie en ter inspiratie. Wilt u de rondreis verlengen, inkorten of andere bouwstenen in deze reis combineren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij stellen uw vakantie naar de Gili eilanden met veel plezier volledig samen op basis van uw wensen en behoeften en geven u hierin een passend advies. Geen rondreis is hetzelfde! Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan