Project omschrijving

Individuele rondreis Singapore:

Formule 1 Grand Prix Singapore

17 september – 21 september 2020

Bent u gek van Formule 1 en wilt u dit graag combineren met een stedentrip Singapore of met uw rondreis door Maleisië, dan is dit de reis voor u! Halverwege september vindt de Grand Prix in Singapore plaats en u kunt hier nu live getuige van zijn. Hoe bijzonder is dat?! Dat wilt u toch ook een keer meemaken? En zeker nu er kans is op een Nederlandse podiumplaats. Een bezoek aan de Formule 1 Grand Prix van Singapore is een absolute aanrader tijdens uw rondreis!

Bekijk hieronder reisroute en prijsindicatie.

Route rondreis : Singapore

Dag 1 – Aankomst Singapore

Na aankomst op de luchthaven van Singapore wordt u opgehaald door onze lokale vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht.

Lang geleden was Singapore niet meer dan een steriele stad, echter tegenwoordig heeft de stad zichzelf opnieuw uitgevonden en is het een van ’s werelds ‘hotlist’ bestemmingen. De stad is een onverwachtse wonderland voor liefhebbers van natuur. Neem de bus en kom terecht in eeuwenoude jungle met apen en hagedissen of ga naar de prachtige Botanische tuinen. Er is bijzondere architectuur te vinden, van modern sciencefictionachtig tot oud koloniaal. Tempels staan in de schaduwen van wolkenkrabbers.

Singapore is een feest voor liefhebbers van eten. De Singaporezen zijn geobsedeerd door goed voedsel en u kunt het dan ook bijna overal waar u kijkt vinden. Buiten dit alles is Singapore een walhalla voor shopliefhebbers. Een absolute aanrader dus om een aantal dagen te verblijven!

Overnachting in Ibis Singapore Novena, inclusief ontbijt

Dag 2 – Singapore

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een tour langs de bezienswaardigheden van de stad. Tijdens deze tour zult u het contrast tussen oud en nieuw, evenals de mix tussen Oost en West ervaren. Ervaar de historie, cultuur en lifestyle van het multiraciale en opwindende hart van het unieke Singapore.

U passeert het koloniale district en neemt een kijkje bij de Esplanade en theaters bij de Bay. U stopt bij Merlion, een mythisch beest en Singapore’s beroemde toeristische symbool, half leeuw en half vis. Vervolgens bezoekt u de Thian Hock Keng Tempel, een van de oudste en belangrijkste Hokkien tempels in Singapore. U vervolgt uw weg naar de botanisch tuinen, de ‘groene long’ van de stad. Ervaar de kalmte en sereniteit van de 52 hectares tellende tuin. In de tuin ligt ook de Nationale Orchideeëntuin waar u een grote variëteit aan kleurrijke orchideeën kunt zien. Daarna rijdt u naar Chinatown en Little India, alvorens u terugkeert naar uw hotel. Rond het middag uur bent u weer terug in uw hotel.

In de namiddag gaat u op eigen gelegenheid (per taxi of metro) naar het Formule 1 circuit. Vanaf 18.00 uur kunt u genieten van het eerste deel van uw Formule 1 avontuur, de vrije trainingen. Daarna weer op eigen gelegenheid terug naar uw hotel.

Overnachting in Ibis Singapore Novena, inclusief ontbijt

Dag 3 – Singapore

De ochtend en middag zijn ter vrije besteding. Ga de stad verkennen of ga shoppen langs Orchard Road.

Einde van de middag gaat u wederom op eigen gelegenheid naar het Formulie 1 circuit. Vanaf 18.00 uur vindt er een vrije training plaats en om 21.00 uur begint de kwalificatie.

Overnachting in Ibis Singapore Novena, inclusief ontbijt

Dag 4 – Singapore

Na het ontbijt zijn de ochtend en middag ter vrije besteding, voordat de grote race écht van start gaat!

U gaat aan het begin van de avond op eigen gelegenheid naar het circuit. Om 20.00 uur gaat de Grand Prix met 61 rondjes van start!

Overnachting in Ibis Singapore Novena, inclusief ontbijt

Dag 5 – Vertrek Singapore

Na het ontbijt is het tijd om Singapore te verlaten. U wordt bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Einde van een bijzondere reis!

Eventueel kunt u deze reis ook verlengen met een rondreis door Maleisië, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie

De prijs voor deze reis is op aanvraag.

Inbegrepen: alle hotelovernachtingen in een middenklasse hotel inclusief ontbijt, transfers van de luchthaven naar het hotel v.v., stadstour van een halve dag onder begeleiding van een Engelssprekende chauffeur, tickets voor de Formule 1 Singapore – categorie Zone 4 Walkabout voor drie dagen

Niet inbegrepen: vliegtickets, optionele activiteiten, vervoer van en naar het Singapore circuit, toeslag voor eventuele hogere Formule 1 ticket categorieën, eventuele entreegelden van bezienswaardigheden, eventuele camera/video fees, fooien, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven

Let op: de hierboven genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen en het aantal personen waarmee u reist, kan het tarief voor vervoer en verblijf soms lager of hoger uitvallen.

Vraag hier deze rondreis aan en ontvang de juiste reissom voor uw reisperiode en reisgezelschap!

Bovenstaande voorbeeldreis geeft u een idee van wat er mogelijk is tijdens stedentrip naar Singapore of een rondreis door West-Maleisië en is bedoeld als suggestie en ter inspiratie. Wilt u de reis verlengen, inkorten of andere bouwstenen in deze reis combineren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij stellen uw vakantie naar Singapore en Maleisië met veel plezier volledig samen op basis van uw wensen en behoeften en geven u hierin een passend advies. Geen rondreis is hetzelfde! Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan