Individuele rondreis West-Maleisië:

Even tot rust in The Banjaran

Het is tijd om alle zorgen, onrust en stress achter u te laten en weer helemaal op te laden. Voor u hebben wij The Banjaran Hotsprings Retreat geselecteerd als basis van uw retraite of wellness break in Maleisië. The Banjaran is gelegen op 2 uur rijden van Kuala Lumpur en het ligt in een schitterende omgeving. Het is werkelijk adembenemend en zo rustgevend dat u hier wel zou willen blijven. The Banjaran is alleen toegankelijk voor gasten vanaf 12 jaar en ouder. Een verblijf bij The Banjaran is een absolute aanrader tijdens uw rondreis door Maleisië.

Bekijk hieronder reisroute en prijsindicatie.

Route rondreis West-Maleisië: Ipoh, The Banjaran

Dag 1 – Aankomst Ipoh

U komt vandaag aan in uw bijzondere verblijf in Ipoh.

The Banjaran ligt in een dal omgeven door 260 miljoen jaar oude kalkstenen rotsformaties, regenwoud, thermale baden, natuurlijke grotten en verschillende watervallen. Een waar paradijs ontwikkeld om u weer kennis te laten maken met uzelf op ‘therapeutische’ basis.

The Banjaran omarmt de omgeving door een ontspannen en rustige sfeer te creëren. De villa’s zijn riant opgezet, het hoeft u hier aan niets te ontbreken, ‘a home away from home’. U heeft een patio met een privé zwembad en jacuzzi volledig gevuld met geothermisch verwarmd water uit de warmwaterbron. Een butlerservice, dagelijkse yoga- en retraite activiteiten en een scala aan films zijn inclusief.

Overnachting in The Banjaran, 5*, lake villa, inclusief ontbijt

Dag 2 – Ipoh

Geniet van de prachtige omgeving waarin u zich bevindt. Er zijn verschillende thermale baden waarin u een duik kunt nemen, maak een wandeling door de jungle of neem even tijd voor uzelf en zoek verlichting in de meditatie grot. Ook vindt u een natuurlijke stoomgrot die is voorzien van thermaal kristalhelder water voor een natuurlijk sauna-effect om te kalmeren, ontspannen en ontgiften. De ijsgrot verbetert de bloedcirculatie, verlaagt de bloeddruk en versterkt het zenuwstelsel. En natuurlijk mogen een fitnesscentrum en luxueuze spa niet ontbreken waar u de keuze heeft uit meer dan 40 Aziatische holistische behandelingen.

Samen met u vullen wij graag uw retraite tijdens uw rondreis door Maleisië in, volledig op basis van uw wensen en behoeften. Een programma van 2 tot 21 dagen behoort geheel tot de mogelijkheden.

Overnachting in The Banjaran, 5*, lake villa, inclusief ontbijt

Dag 3 – Vertrek Ipoh – Einde

Na het ontbijt is het tijd om dit prachtige resort te verlaten. U vervolgt uw rondreis door Maleisië. Einde van een bijzonder luxe verblijf!