Project omschrijving

Individuele rondreis West-Maleisië:

Exclusieve luxe bij het Pangkor Laut Resort

Pangkor Laut Resort is een exclusief luxe resort gelegen op een privé eiland voor de westkust van West-Maleisië. Op dit stukje paradijs treft u afgelegen baaitjes en prachtige stranden. Slechts een klein deel van het eiland is bebouwd, waardoor het grootste deel van het twee miljoen jaar oude oerwoud onaangetast is gebleven. Het resort beschikt over luxe villas en suites en het award-winnende Spa Village Pangkor Laut. Of u nu uw rondreis wilt afsluiten in luxe, op huwelijksreis bent of speciaal voor de wellness komt, bij dit prachtige resort bent u aan het juiste adres!

Bekijk hieronder reisroute en prijsindicatie.

Route rondreis West-Maleisië: Kuala Lumpur – Pangkor Laut – Kuala Lumpur

Dag 1 – Aankomst Kuala Lumpur – Pangkor Laut

U wordt bij uw hotel opgehaald en in zo’n 3,5 uur rijden naar de haven van Marina Island Pangkor gebracht. Vervolgens wordt u per speedboat in 15 minuten naar Pangkor Laut gebracht. Hier verblijft u in een zeer exclusief en idyllisch resort op het kleine eiland.

Pangkor is eigenlijk een eilandengroep met het hoofdeiland Pangkor en nog een aantal kleinere eilanden waaronder Pangkor Laut, Pulau Mentagor en Pulau Giam. Omdat het relatief dichtbij Kuala Lumpur ligt is het gemakkelijk de rust en schoonheid van het eiland te combineren met de hectiek van de grote stad. Een bezoek aan de Pangkor eilandengroep doe je voornamelijk voor de stranden, het lekkere eten, de rust en natuur.

Overnachting in Pangkor Laut Resort, Garden villa, inclusief ontbijt

Dag 2 / dag 3 – Pangkor Laut

Deze dagen zijn ter vrije besteding. Even helemaal niets hoeven en genieten! Geniet deze dag van heerlijke spa behandelingen, welke u ter plaatse kunt reserveren.

De Spa Village Pangkor Laut is een unieke plek voor een retraite. De spa maakt gebruik van de helende tradities en natuurlijke ingrediënten van de regio. U kunt er behandelingen vanuit China, Japan, India, Thailand, Bali en Maleisië ondergaan. Er zijn 9 behandelruimtes, 3 ‘healing huts’ en 2 badhuizen. De spa programma’s combineren lichamelijke en spirituele gezondheid en zijn gebaseerd op een van de vier concepten: verjonging, ontspannen & ontstressen, detoxen en romantiekDe 22 prachtige Spa Villas die op palen op het water staan hebben direct toegang tot de Spa Village. Dagelijks vinden er yoga en Tai Chi lessen plaats, wel een van tevoren reserveren.

Bij het resort kunt u tevens verschillende excursies boeken of activiteiten ondernemen zoals tennissen, fitnessen, vissen, snorkelen of kanovaren.

Overnachtingen in Pangkor Laut Resort, Garden villa, inclusief ontbijt

Dag 4 – Vertrek Pangkor Laut – Kuala Lumpur

Na het ontbijt is het tijd om dit prachtige eiland te verlaten. U wordt per boot naar het vasteland gebracht en vervolgens per transfer naar de luchthaven van Kuala Lumpur gebracht of u vervolgt uw rondreis door Maleisië. Einde van een heerlijk luxe strandverblijf!

Prijsindicatie

Vanaf € 375,- per persoon bij 2 personen

Inbegrepen: alle overnachtingen in het Pangkor Laut Resort in een Garden Villa inclusief ontbijt, vermelde boottransfers

Niet inbegrepen: vliegtickets, optionele activiteiten, eventuele entreegelden, eventuele camera/video fees, fooien, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven

Let op: de hierboven genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen en het aantal personen waarmee u reist, kan het tarief voor vervoer en verblijf soms lager of hoger uitvallen.

Vraag hier deze rondreis aan en ontvang de juiste reissom voor uw reisperiode en reisgezelschap!

Bovenstaande voorbeeldreis geeft u een idee van wat er mogelijk is tijdens een vakantie naar Maleisië en is bedoeld als suggestie en ter inspiratie. Prijs is op aanvraag en afhankelijk van reisperiode, aantal reizigers, reisduur, enz. Wilt u de reis inkorten, verlengen of meerdere bouwstenen in één rondreis over West-Maleisië combineren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij stellen uw Maleisië vakantie met veel plezier volledig samen op basis van uw wensen en behoeften en geven u hierin een passend advies. Geen rondreis is hetzelfde! Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan