Project omschrijving

Individuele rondreis West-Maleisië:

In de voetsporen van Expeditie Robinson

Heeft u altijd al weleens mee willen doen aan Expeditie Robinson? Of heeft u zich altijd afgevraagd hoe het is om te leven als een echte ‘castaway’ op een onbewoond eiland, omringd door de turquoise zee, poeder witte zandstranden, alleen, met een geliefde, met een vriendengroep of met het gezin, in de dromerige warmte van de tropische zon? Droom niet meer verder, deze fantasie kan nu de uwe zijn! Een dropping op een onbewoond eiland is een absolute aanrader tijdens uw rondreis door Maleisië.

Uw Expeditie Robinson avontuur

Als enige gast op een idyllisch paradijselijk eiland komt uw droom uit! U wordt per privé speedboot naar het weelderige, adembenemend mooie en het tevens volledige onbewoond eiland gebracht.

Een eilandje dichtbij de locatie waar meerdere seizoenen van de echte Expeditie Robinson zijn opgenomen. Deze unieke retraite is perfect voor heuse romantici of honeymooners. Op zoek bent naar afzondering of stilte? Of wilt u een time out en alleen op een sereen stuk ongerept strand verblijven? Dan zal deze Robinson Crusoe ervaring u niet teleurstellen.

Wilt u eens weg van de constant ringelende telefoon, luidruchtige tv en de ongenadige verkeersgeluiden? Ontsnap dan een poosje naar het einde van de wereld! Uw eigen kleine privé paradijsje, waar het enige geluid dat u hoort is van de ruisende kokosnootbomen en de kristalheldere zee.

Uw Expeditie Robinson avontuur kan geboekt worden voor een hele middag, van zonsopgang tot zonsondergang, of voor 24 uur en is inclusief vervoer per privé speedboot, gebruik van snorkelbenodigdheden, accommodatie en alle maaltijden.

Wat is de beste reisperiode?

Tussen begin oktober en begin maart trekt de moesson over dit gebied. Veel accommodaties in dit gebied sluiten hun deuren in deze maanden en er varen minder boten tussen het vasteland en de eilanden. Hoewel het eiland zelfs bij slecht weer prachtig is, raden wij af om hier tijdens de moesson te verblijven.

Wij raden u aan deze tour tijdig te boeken. Bij boeking dient vooraf een permit aangevraagd te worden bij de lokale overheid. Het overheidsapparaat in Maleisië draait niet zo snel, het verkrijgen van een permit kan dus even op zich laten wachten.

Vraag hier deze rondreis aan en ontvang de juiste reissom voor uw reisperiode en reisgezelschap!

Bovenstaande Maleisië reis is bedoeld als suggestie en ter inspiratie en kan eenvoudig toegevoegd worden aan een rondreis door Maleisië. Prijs is op aanvraag en afhankelijk van reisperiode, aantal reizigers, enz. Wilt u meerdere bouwstenen in één rondreis combineren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij stellen uw vakantie naar Maleisië met veel plezier volledig samen op basis van uw wensen en behoeften en geven u hierin een passend advies. Geen rondreis is hetzelfde! Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan