Project omschrijving

Individuele rondreis West-Maleisië:

Langkawi, Juweel van Kedah

Langkawi staat synoniem voor een tropisch paradijs. De eilandengroep is noordelijk gelegen aan de westzijde van het schiereiland West-Maleisië. Sinds 2008 is de officiële benaming van de archipel Langkawi Permata Kedah, oftewel Langkawi, Juweel van Kedah, ongetwijfeld geïnspireerd door de heldere wateren, de relatief ongerepte stranden en jungle die nog intact is. Het district is sinds 1987 belastingvrij, maar trok al toeristen lange tijd daarvoor. Ondanks de immense aantrekkingskracht zijn de in totaal 99 eilanden nog niet over ontwikkeld. Een strandverblijf op Langkawi is een absolute aanrader tijdens uw vakantie naar Maleisië.

Bekijk hieronder reisroute en prijsindicatie.

Route rondreis West-Maleisië: Langkawi

Dag 1 – Aankomst Langkawi

Na aankomst op de luchthaven wordt u opgehaald door onze lokale vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht (transfer).

U verblijft de komende dagen op het hoofdeiland Langkawi in een heerlijk strandhotel waar u kunt relaxen maar ook kunt kennismaken met de Maleise cultuur. Er zijn vele hotels te vinden passend binnen ieder budget.

Ga ietsjes weg van de hoofdstranden en u zult nog het idyllische landelijke Maleisië terugvinden, met traditionele ‘kampungs’ (dorpjes) en een relaxte sfeer. Het is het soort tropische eiland waar geen tekort is aan spa’s, visrestaurants en strandbarretjes, maar waar de locals ook gewoon hun gang blijven gaan net zoals de voorgaande generaties.

Overnachting in Berjaya Langkawi Resort, 4*, inclusief ontbijt

Dag 2 / dag 6 – Langkawi

U kunt deze dagen genieten aan het strand, maar u kunt ook wat activiteiten ondernemen want er is genoeg te doen op Langkawi!

Onze tips:

Huurt u voor enkele dagen vervoer op het eiland of boek een excursie, want er is genoeg te doen!

Panorama Langkawi biedt een aantal attracties met individuele entreeprijzen. De belangrijkste bezienswaardigheid en zeker de moeite waard is de SkyCab kabelbaan die bezoekers in 20 minuten naar de top van Gunung Machinchang (708m) brengt. U heeft onderweg al prachtig uitzicht en op de top kunt u over de SkyBridge lopen.

Bij Telaga Tujuh treft u een serie zoetwater rotspoelen, gelegen de binnenlanden in vanaf Pantai Kok, bovenaan een waterval. Dit is een verfrissend alternatief in plaats van de zee of het zwembad.

De hoogste berg op het eiland is Gunung Raya (881m) en kan worden bereikt via een bochtige weg door de jungle. Het is een spectaculaire rit naar de top met uitzichten over het eiland en naar Thailand vanaf een uitkijkpunt (ervan uitgaande dat het niet mistig is).

Doe een snorkeltour naar Pulau Payar Marine Park. Vang een glimp op van de wonderen van de zee en zeil per catamaran naar het enige Marine Park van West-Maleisië, gelegen ten zuiden van Langkawi.

Overnachting in Berjaya Langkawi Resort, 4*, inclusief ontbijt

Dag 7 – Langkawi – Einde

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel (transfer). Vandaag kunt u verder reizen naar een andere bestemming in Maleisië of uw reis eindigen op Langkawi. Einde van een heerlijk strandverblijf.

Prijsindicatie

De prijs voor deze reis is op dit moment nog op aanvraag.

Inbegrepen: alle hotelovernachtingen in het 4* Berjaya Langkawi Resort inclusief ontbijt, vermelde transfers

Niet inbegrepen: vliegtickets, optionele activiteiten, eventuele entreegelden, eventuele camera/video fees, fooien, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven

Let op: de hierboven genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen en het aantal personen waarmee u reist, kan het tarief voor vervoer en verblijf soms lager of hoger uitvallen.

Vraag hier deze rondreis aan en ontvang de juiste reissom voor uw reisperiode en reisgezelschap!

Bovenstaande voorbeeldreis geeft u een idee van wat er mogelijk is tijdens een strandverblijf in Maleisië en is bedoeld als suggestie en ter inspiratie. Prijs is op aanvraag en afhankelijk van reisperiode, aantal reizigers, reisduur, enz. Wilt u de reis inkorten, verlengen of meerdere bouwstenen in één Maleisië rondreis combineren, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij stellen uw rondreis door Maleisië met veel plezier volledig samen op basis van uw wensen en behoeften en geven u hierin een passend advies. Geen vakantie is hetzelfde! Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

wij nemen graag de tijd voor u

Vraag reisvoorstel aan